bel ons: 071 - 40 88 935

Vanzelfsprekend schoon door schoonmaakbedrijf de Rijn

Schone toiletten en bureaus, geen overvolle prullenbakken en een nette entree. Het is allemaal vanzelfsprekend, maar iemand moet er wel voor zorgen dat het schoon en netjes blijft. Daarvoor zijn wij: De Rijn Schoonmaakdiensten uit Noordwijk.

Reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak

Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak van onder andere kantoren, bedrijven, scholen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen en sportaccommodaties. Onze schoonmaakploegen zijn voornamelijk te vinden in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek. U bepaalt hoe vaak u ons schoonmaakbedrijf nodig heeft en wilt inzetten. Dit kan incidenteel zijn, omdat er plotseling extra veel schoonmaakwerk ligt. Maar ook maandelijks, wekelijks of dagelijks. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

Neem contact op

Tapijt reinigen 

Vloeronderhoud

Sanitair reiniging

Calamiteitenschoonmaak: 24/7-service

Een verstopping of lekkage zijn voorbeelden van calamiteiten waar het nodige schoonmaakwerk bij komt kijken. Het vraagt ook om snel handelen om ernstigere schade te voorkomen. De Rijn Schoonmaakdiensten is bij calamiteiten snel in te schakelen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. Daarbij hanteren we ook nog een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. 

Neem voor specifieke schoonmaakproblemen contact met ons op. 

Spoedgeval?

Hoe gewoon is schoon in uw pand? 

Op het oog schoon of echt schoon. Het is nogal een verschil. Ons schoonmaakbedrijf reinigt elk oppervlak grondig. Een hygiënisch pand is belangrijk. Voor uzelf, uw medewerkers en uw gasten. Wij zorgen ervoor dat schoon gewoon is.

Neem contact met ons op