bel ons: 071 - 40 88 935

De schoonmaakspecialiteiten van De Rijn Schoonmaakdiensten

Ons schoonmaakbedrijf uit Noordwijk is gespecialiseerd in:

  reiniging en onderhoud van verschillende vloeren 

  glasbewassing van diverse gebouwen


  het desinfecteren van oppervlakken 

  het schoonmaken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten

Vloerreiniging

Hoe beter u voor de vloer zorgt, hoe langer deze mooi en functioneel blijft. Vaak is regelmatig en vakkundig onderhoud een voorwaarde voor de garantie die uw leverancier heeft gegeven. Een verkeerde reiniging of onderhoudsbehandeling van uw kostbare vloer kan desastreuze gevolgen hebben. Dit kan leiden tot hoge kosten. Natuurlijk zorgt een verzorgde vloer ook voor een prettige werkomgeving en een hogere mate van hygiëne. 


De door ons gebruikte machines, middelen en materialen zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd voor het reinigen van diverse soorten vloeren. Wij reinigen de volgende soorten vloeren:

  linoleum

  marmoleum

  artoleum

  sportvloeren

  rubber

  plavuizen

  steen

  beton 

natuursteen 

  laminaat

  pvc

Glasbewassing met of zonder telescoop

Onze vakbekwame glazenwassers bewassen het glas van diverse gebouwen: winkels, scholen, VVE, stichtingen, complete zorginstellingen en kantoorpanden. Dit kunnen we doen met of zonder telescoop, afhankelijk van het pand en de hoogte van de ramen. 


Laat uw ramen bewassen door schoonmaakbedrijf De Rijn Schoonmaakdiensten uit Noordwijk. Dan ziet uw pand er altijd representatief uit. 

Glazenwasser nodig?

Schoonmaak bij bouwoplevering 

Bij een nieuwbouwproject en renovatie is er genoeg te doen voor een schoonmaakbedrijf. Denk aan opruimen, sjouwen en het schoonmaken en stofvrij maken van vloeren en kozijn. Werk dat u anders zelf moet verrichten. Door dit uit te besteden aan De Rijn Schoonmaakdiensten, kunt u zich op de bouwwerkzaamheden richten. Wij zorgen ervoor dat alles netjes achterblijft. U schakelt ons in voor een langere perioden of voor een dag. Net waar u behoefte aan heeft. Afhankelijk van de drukte op uw project, kunnen wij een aantal keer per week langskomen. 

Thermische of chemische desinfectie 

Desinfectie van oppervlakken en instrumenten doen we zowel chemisch als thermisch. Thermische desinfectie verdient, waar dat mogelijk is, de voorkeur boven chemische desinfectie. Desinfectie houdt in dat we de schadelijke micro-organismen inactiveren of reduceren tot een aanvaardbaar niveau. 

Kwaliteitsinspectie volgens VSR-norm NEN 2075 

BVSR-KMS is het algemeen geaccepteerd kwaliteitscontrolesysteem voor de schoonmaak. Dit systeem is ontwikkeld door VSR en is gebaseerd op de NEN-2075. VSR-KMS sluit daarmee aan bij de Europese norm: EN 13549. 


Wilt u meer informatie, een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via 071 – 40 88 935 of vul het contactformulier in.