Impressie foto

Bedrijfsschoonmaak 2024

✓ 20 jaar ervaring ✓ Vakbekwaam personeel ✓ 24/7 calamiteiten service

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

Bedrijfsschoonmaak 2024

“Reguliere of periodieke schoonmaak van uw school, winkelpand, kantoor of bedrijfsruimte? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Bedrijfsschoonmaak 2024.”

Bent u voor uw school, winkelpand, kantoor of bedrijfsruimte op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor 2024? Wij gaan graag voor u aan de slag! Schoonmaakbedrijf de Rijn verzorgt al 2 decennia lang uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek.

De schoonmaakwerkzaamheden voor uw locatie kunnen naar wens dagelijks, wekelijks of maandelijks worden verricht. Onze schoonmaakwerkzaamheden bestaan o.a. uit stofzuigen en dweilen van werk- en leefruimtes, grondig reinigen van sanitaire ruimtes en keukens en het stofvrij maken van meubilair en werkplekken. Andere werkzaamheden kunnen naar wens worden verricht.

Bij Schoonmaakbedrijf de Rijn zijn we ons zeer bewust van milieu en veiligheid, daarom gebruiken we enkel de beste duurzame schoonmaakmaterialen en werken we met een ervaren team schoonmakers. U kunt er dus vanuit gaan dat we ons werk volgens hoge kwaliteitsnormen leveren. Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001 norm. Bedrijfsschoonmaak 2024 met aandacht voor de natuur.

Bedrijfsschoonmaak 2024: 24/7 calamiteiten schoonmaak

Het kan voorkomen dat u een schoonmaakbedrijf zo spoedig mogelijk nodig heeft. Dit is voor u al vervelend genoeg, daarom maken wij het voor u zo makkelijk mogelijk en zijn wij 24/7 via onze spoedservice voor u beschikbaar. Via onze spoedservice zijn we onder andere beschikbaar voor het wegpompen van water na lekkage, schoonmaak na brandschade, schoonmaak en opruiming bij inbraakschade of stormschade, etc. Via onze speciale spoedlijn kunnen klanten ons eenvoudig bereiken.

Bent u nog geen klant bij Schoonmaakbedrijf de Rijn, dan zijn we u ook graag van dienst om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen.

Bedrijfsschoonmaak 2024: Maatwerk schoonmaakwerk

Elk bedrijf en elk pand is anders, maatwerk is daarom het uitgangspunt van onze schoonmaakwerkzaamheden. De betrokkenheid van onze medewerkers levert u een betere schoonmaakkwaliteit binnen het afgesproken budget, zij denken graag mee en waar mogelijk brengen zij verbeteringen aan in de schoonmaakplanning. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Bij een eerste gesprek bij u op locatie inventariseren we de wensen op het gebied van schoonmaakonderhoud en geven daarbij natuurlijk ook graag direct advies.

U ontvangt daarna vrijblijvend een offerte met het op maat gemaakte schoonmaakplan.

 


 

Bedrijfsschoonmaak 2024 aan ons uitbesteden?

Wilt u weten wat Schoonmaakbedrijf De Rijn voor u kan betekenen betreft Bedrijfsschoonmaak 2024? Laat uw gegevens dan achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 071 40 88 935.


  Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen.

   


   

  Over Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Al meer dan 2 decennia reinigt en onderhoudt Schoonmaakbedrijf De Rijn diverse gebouwen. Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak van onder andere MKB, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Onze schoonmaakploegen zijn voornamelijk te vinden in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek, maar sluiten andere regio’s niet uit.

  U bepaalt hoe vaak u ons schoonmaakbedrijf nodig heeft en wilt inzetten. Dit kan incidenteel zijn, omdat er plotseling extra veel schoonmaakwerk ligt. Maar ook maandelijks, wekelijks of dagelijks. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Bedrijfsschoonmaak 2024 of neem contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

  Adequate aanpak

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door flexibiliteit en korte communicatielijnen binnen de organisatie. Voor Bedrijfsschoonmaak 2024 heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon vanuit onze organisatie blijft nauw betrokken bij uw bedrijf. We weten wat er bij u speelt en kunnen daar snel en adequaat op inspringen. Heeft u behoefte aan extra handen, dan regelen we binnen een dag extra schoonmakers.

  Onze visie en missie

  Visie: We zorgen voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt.

  Missie: Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001. We leggen de lat hoog en monitoren het schoonmaakresultaat persoonlijk. Onze vaste pool van betrokken, ervaren medewerkers en een coachende stijl van leidinggevenden zorgen ervoor dat u geen omkijken hebt naar het schoonmaakwerk.

  Wat moeten we bij u schoonmaken?

  Als allround schoonmaakbedrijf zijn we multi-inzetbaar. We komen onder meer langs om:

  • De vloeren te schrobben en te onderhouden
  • Wij verzorgen glasbewassing (met of zonder telescoop)
  • Uw bouwproject opgeruimd achter te laten

  Scholengemeenschap

  Directeur

  Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door!

  Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

  Uw project op maat keurig schoon