Impressie foto

Glasbewassing & gevelreiniging

✓ Voor elk type gebouw ✓ 20 jaar ervaring ✓ Specialist graffiti verwijdering

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

“Professionele glazenwassers & gevelreinigers:
Ieder gebouw is anders en heeft eigen
specifieke schoonmaak- en veiligheidseisen.”

Om uw bedrijf of pand een schoon en net aanzien te geven mag u zeker het bewassen van het glas en het reinigen van de gevels door een professionele glazenwasser niet vergeten. Het lijkt zo eenvoudig, schoon is schoon, maar wij weten wel beter; correcte glasbewassing en gevelreiniging is een vak apart. Schone ramen zorgen voor een fris beeld en is beter voor het behoud van het kozijnwerk. Schone gevels geven uw pand een frisse en professionele uitstraling en voorkomt schade die op de lange termijn kan ontstaan. Schoonmaakbedrijf de Rijn is een professioneel glasbewassing- en gevelreinigingsbedrijf, wij zijn u graag van dienst.

Onze glazenwassers zijn expert in glasbewassing voor binnen én buiten

Onze professionele glazenwassers bewassen het glas van VVE’s, winkels, scholen, stichtingen, complete zorginstellingen en kantoorpanden in o.a. Noordwijk, Leiden, Wassenaar, Den Haag, Katwijk en daarbuiten. Ieder gebouw is weer anders en heeft zo haar eigen specifieke bereikbaarheid en schoonmaak- & veiligheidseisen. Of het nu om een laag of hoog gebouw gaat, of een pand met (deels) moeilijk bereikbaar glas: Met ons vakbekwaam personeel en de juiste materialen (zoals een hoogwerkers) is geen uitdaging ons te gek. Dat geldt natuurlijk ook voor glasbewassing binnen. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit glasbewassing binnen én buiten en traditionele of telescopische glasbewassing. Onze glazenwassers zijn aantoonbaar vakbekwaam, daarom garanderen wij schone en streeploze glazen die uw pand een frisse uitstraling geven.

Professionele gevelreinigers voor elke type gebouw

Naast glasbewassing kunt u bij Schoonmaakbedrijf de Rijn ook terecht voor gevelreiniging van elk type gebouw én elk type vuil. We doen dit al 2 decennia voor uiteenlopende sectoren in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek, zoals Noordwijk, Katwijk, Leiden, Den Haag en Wassenaar. Het regelmatig laten uitvoeren van gevelreiniging zorgt niet alleen voor een schoon en fris pand, het voorkomt ook beschadiging (zoals scheuren) aan uw pand door bijvoorbeeld aanslag, mos, alg, planten of vogelpoep die zich aan het pand hechten. Gevelreiniging doen we meestal met een hogedrukreiniger, maar niet elk pand is daar geschikt voor. Het is dus zaak dat we een inventarisatie doen om zo te bepalen hoe we de gevels op de juiste manier kunnen reinigen. Door onze ruime ervaring kunnen we altijd het juiste advies geven.

Graffiti van uw pand verwijderen?

Niets vervelender dan dat u s’ochtends bij uw pand aankomt en ziet dat er door kwaadwillende graffiti is aangebracht. Naast dat het zeer ongewenst is, kan het ook nog eens blijvende schade aan de ondergrond van uw pand veroorzaken. Gelukkig is Schoonmaakbedrijf de Rijn gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, wij helpen u graag om de graffiti zo snel en goed mogelijk te verwijderen. Hoe we dat doen? De beste manier om graffiti te verwijderen hangt af van de ondergrond en het type graffiti. In veel gevallen stralen we de graffiti schoon. Snel en effectief, zonder daarbij de ondergrond te beschadigen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan bekijken we per situatie wat de beste verwijderingsmethode is. We informeren u daar dan ook graag over. En welke middelen we ook gebruiken; we houden altijd rekening met de natuur en laten het verwijderen van graffiti enkel doen door vakbekwame medewerkers.

Duurzaam schoonmaken

Bij Schoonmaakbedrijf de Rijn zijn we ons zeer bewust van milieu en veiligheid, daarom gebruiken we enkel de beste duurzame schoonmaakmaterialen en werken we met een ervaren team schoonmakers. U kunt er dus vanuit gaan dat we ons werk volgens hoge kwaliteitsnormen leveren. Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001 norm.

Maatwerk schoonmaakwerk

Elk pand is anders, maatwerk is daarom het uitgangspunt van onze schoonmaakwerkzaamheden. De betrokkenheid van onze medewerkers levert u een betere schoonmaakkwaliteit binnen het afgesproken budget, zij denken graag mee en waar mogelijk brengen zij verbeteringen aan in de schoonmaakplanning. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Bij een eerste gesprek bij u op locatie inventariseren we de wensen op het gebied van glasbewassing en/of gevelreiniging en geven daarbij natuurlijk ook graag direct advies. U ontvangt daarna vrijblijvend een offerte met het op maat gemaakte schoonmaakplan.

 


 

Interesse in Glasbewassing & Gevelreiniging of meer weten?

Wilt u weten wat Schoonmaakbedrijf De Rijn voor u kan betekenen als het gaat om glasbewassing en gevelreiniging? Laat uw gegevens dan achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 071 40 88 935.


  Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen.

   


   

  Andere schoonmaakdiensten

  Foto van dienst

  Reguliere schoonmaak

  Hoofddienst

   

  Foto van dienst

  Vloerreiniging

  Hoofddienst

   

  Foto van dienst

  Bouwoplevering

  Hoofddienst

   

  Over Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Al meer dan 2 decennia reinigt en onderhoudt Schoonmaakbedrijf De Rijn diverse gebouwen. Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak van onder andere MKB, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Onze schoonmaakploegen zijn voornamelijk te vinden in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek, maar sluiten andere regio’s niet uit. U bepaalt hoe vaak u ons schoonmaakbedrijf nodig heeft en wilt inzetten. Dit kan incidenteel zijn, omdat er plotseling extra veel schoonmaakwerk ligt. Maar ook maandelijks, wekelijks of dagelijks. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

  Adequate aanpak

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door flexibiliteit en korte communicatielijnen binnen de organisatie. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon vanuit onze organisatie blijft nauw betrokken bij uw bedrijf. We weten wat er bij u speelt en kunnen daar snel en adequaat op inspringen. Heeft u behoefte aan extra handen, dan regelen we binnen een dag extra schoonmakers.

  Onze visie en missie

  Visie: We zorgen voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt.

  Missie: Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001. We leggen de lat hoog en monitoren het schoonmaakresultaat persoonlijk. Onze vaste pool van betrokken, ervaren medewerkers en een coachende stijl van leidinggevenden zorgen ervoor dat u geen omkijken hebt naar het schoonmaakwerk.

  Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door:

  • Flexibiliteit en korte communicatielijnen
  • Een vast aanspreekpunt binnen de organisatie
  • Een vertrouwde dienstverlening

  Scholengemeenschap

  Directeur

  Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door.

  Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

  Uw project op maat keurig schoon