De Hooge Krocht 26, 2201 TX Noordwijk

Impressie foto

Nieuws

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

Nieuwbericht foto

Oplevering van een schitterende villa

Nieuwbericht foto
Nieuwbericht foto

Gemeentehuis Noordwijk en Noordwijkerhout zijn opgeleverd

Vanaf december 2018 is De Rijn Schoonmaakdiensten B.V. in opdracht van een bouwbedrijf bezig geweest met het schoon opleveren van het gemeentehuis Noordwijk en Noordwijkerhout. Eind maart 2019 is de laatste fase uitgevoerd. (meer…)

Nieuwbericht foto
Nieuwbericht foto

Lidmaatschap SIEV

SIEV MKB Branchevereniging Schoonmaken is een Vak!, kortweg SieV, zet zich o.a. in voor een betere CAO, inkoopvoordelen voor leden bij diverse partners en leveranciers en bevordert de kennisdeling en samenwerking tussen leden. Om de kwaliteit van het bedrijfsproces te kunnen waarborgen is De Rijn Schoonmaakdiensten lid geworden van SIEV.

Nieuwbericht foto
Nieuwbericht foto

Universiteit Leiden Kamerlingh Onnes gebouw

Door ons ruime aantal medewerkers kan De Rijn Schoonmaakbedrijf zeer flexibel en snel worden ingezet indien dat noodzakelijk is. Donderdag benaderd een aannemersbedrijf ons betreffende 35 op te leveren kantoorpanden van de Universiteit Leiden, vrijdag waren onze medewerkers al hard aan de slag gegaan. Maandag konden de puntjes op de i worden gezet. Klus geklaard naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. De opleveringsschoonmaak bestond uit; schoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud.

Nieuwbericht foto
Nieuwbericht foto

Code Verantwoord Marktgedrag

Tijdens een bijeenkomst van stichting Code Verantwoord Marktgedrag te Amersfoort, heeft De Rijn Schoonmaakdiensten b.v. de code getekend. Deze code doet een morrel appel op opdrachtgevers, opdrachtnemers, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren.

Nieuwbericht foto
Nieuwbericht foto

Zwembad Aquamar is gereed voor gebruik

Begin 2017 is gestart met de bouw van een nieuw, duurzaam zwemcomplex in Katwijk, in plaats van het inmiddels 50 jaar oude zwembad Aquamar . Voor de schoonmaakwerkzaamheden is voor Schoonmaakbedrijf De Rijn gekozen als schoonmaakpartner. In de eerste plaats omdat Schoonmaakbedrijf De Rijn ervaring heeft met bouwopleveringen en ten tweede vanwege de kwaliteit van haar diensten. Schoonmaakbedrijf De Rijn reinigt namelijk al meer dan 2 decennia diverse gebouwen en is vandaag de dag nog steeds actief als een kwalitatief Schoonmaakbedrijf.  (meer…)

Nieuwbericht foto
Nieuwbericht foto

Nieuwe website Schoonmaakbedrijf De Rijn

Bij de bouw van de nieuwe website is er rekening gehouden met u als bezoeker. Er is een duidelijke en heldere structuur aangebracht om het bezoek via de website te vergemakkelijken. Verder zijn de diensten en sectoren waarbinnen we werkzaam zijn duidelijk aangeven om u van alle informatie te kunnen voorzien. Deze nieuwe website is gemaakt in samenwerking met websitebouwer Outhands internet & media. Heeft u vragen of opmerkingen over de website? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf De Rijn. Via de e-mail info@schoonmaakbedrijfderijn.nl of bel ons telefoonnummer 071 40 88 935.

Nieuwbericht foto