Impressie foto

Sanitair benodigdheden

Sanitaire voorziening binnen 24 uur geleverd

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

“Altijd voorzien van een aangevulde
en frisse sanitaire voorziening”

Onder sanitaire voorzieningen verstaan wij toiletpapier, papieren handdoeken, zeep, luchtverfrissers en dispensers. Er is natuurlijk niets vervelender dan dat u, uw personeel of klanten daarin onverwachts misgrijpen. Een continu aangevulde sanitaire voorziening is daarom een must.

Naast diverse schoonmaakwerkzaamheden levert Schoonmaakbedrijf De Rijn al 2 decennia lang sanitaire voorzieningen op locatie. Onze klanten zijn niet verplicht om maandelijks een minimum aan producten af te nemen. Zij bestellen wanneer het nodig is en wij zorgen dat de bestelling binnen 24 uur wordt afgeleverd. Het is bij ons ook mogelijk om producten in bruikleen af te nemen.

Maak ook gebruik van de service van Schoonmaakbedrijf de Rijn, dan bent u altijd voorzien van een aangevulde en frisse sanitaire voorziening waar u zelf geen omkijken naar heeft.  

 


 

Interesse in Sanitair benodigdheden of meer weten?

Wilt u weten wat Schoonmaakbedrijf De Rijn voor u kan betekenen als het gaat om sanitair benodigdheden? Laat uw gegevens dan achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 071 40 88 935.


  Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen.

   


   

  Over Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Al meer dan 2 decennia reinigt en onderhoudt Schoonmaakbedrijf De Rijn diverse gebouwen. Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak van onder andere MKB, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Onze schoonmaakploegen zijn voornamelijk te vinden in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek, maar sluiten andere regio’s niet uit. U bepaalt hoe vaak u ons schoonmaakbedrijf nodig heeft en wilt inzetten. Dit kan incidenteel zijn, omdat er plotseling extra veel schoonmaakwerk ligt. Maar ook maandelijks, wekelijks of dagelijks. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

  Adequate aanpak

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door flexibiliteit en korte communicatielijnen binnen de organisatie. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon vanuit onze organisatie blijft nauw betrokken bij uw bedrijf. We weten wat er bij u speelt en kunnen daar snel en adequaat op inspringen. Heeft u behoefte aan extra handen, dan regelen we binnen een dag extra schoonmakers.

  Onze visie en missie

  Visie: We zorgen voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt.

  Missie: Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001. We leggen de lat hoog en monitoren het schoonmaakresultaat persoonlijk. Onze vaste pool van betrokken, ervaren medewerkers en een coachende stijl van leidinggevenden zorgen ervoor dat u geen omkijken hebt naar het schoonmaakwerk.

  Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door:

  • Flexibiliteit en korte communicatielijnen
  • Een vast aanspreekpunt binnen de organisatie
  • Een vertrouwde dienstverlening

  Scholengemeenschap

  Directeur

  Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door.

  Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

  Uw project op maat keurig schoon