Impressie foto

Bouw- en eenmalige schoonmaak

✓ 20 jaar ervaring ✓ Experts in bouwschoonmaak ✓ Altijd op maat

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

Eenmalige schoonmaak

“Professionele eenmalige schoonmaak
na een verbouwing of verhuizing?
Ga voor een frisse start!”

Bij de oplevering van een nieuwbouwproject, of na een verbouwing, renovatie of verhuizing is het wel zo fijn dat het pand of de woning eenmalig op een professionele wijze grondig wordt schoongemaakt. Vaak wordt het object enkel ‘bezemschoon’ opgeleverd, de eenmalige (bouw)schoonmaak van Schoonmaakbedrijf de Rijn zorgt voor een echte frisse start!

Bouw- en opleveringsschoonmaak

Schoonmaakbedrijf de Rijn verzorgt al 2 decennia lang de bouwschoonmaak voor uiteenlopende bouwprojecten. Bouwterreinen hebben een andere behandeling nodig dan normale ruimtes en brengen de nodige risico’s met zich mee. Een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in bouwschoonmaak is dan wel zo fijn.

Bouwbedrijven en projectontwikkelaars huren ons in tijdens een bouwproject, voor o.a. het schoonmaken van de werkplaats of de bouwkeet, maar ook voor diverse schoonmaakwerkzaamheden na de oplevering. Onze werkzaamheden tijdens de bouwfase bestaan uit opruiming, de schoonmaak van de keet en de levering van sanitair benodigdheden. Na de bouwfase zijn onze werkzaamheden het bezemschoon maken van het pand, het schoon en vlekvrij maken van diverse ruimtes en als ‘finishing touch’ de na-schoonmaak.

BouwopleveringBouwopleveringBouwoplevering

Eenmalige schoonmaak na een verbouwing of verhuizing

Ook voor eenmalige schoonmaak na een verbouwing, renovatie of verhuizing bent u bij Schoonmaakbedrijf de Rijn aan het juiste adres. Dat doen we naar grote tevredenheid voor bedrijven én voor particulieren. We verzorgen het nodige sjouw- en opruimwerk en alle ruimtes in het pand, waaronder kantoorruimtes en wc’s maar ook woon- en slaapkamers bij particulieren thuis, worden grondig schoongemaakt. Na de schoonmaakwerkzaamheden zorgen we er natuurlijk ook voor dat stoelen, banken, tafels, etc. weer netjes op hun plek staan. De huurder of eigenaar kan het pand dus direct weer in de originele staat betreden. Eenmalige schoonmaak tot in de puntjes!

OpleveringsschoonmaakOpleveringsschoonmaakOpleveringsschoonmaakOpleveringsschoonmaak

Duurzaam schoonmaken

Bij Schoonmaakbedrijf de Rijn zijn we ons zeer bewust van milieu en veiligheid, daarom gebruiken we voor bouw- en eenmalige schoonmaak enkel de beste duurzame schoonmaakmaterialen en werken we met een ervaren team schoonmakers. U kunt er dus vanuit gaan dat we ons werk volgens hoge kwaliteitsnormen leveren. Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001 norm.

Maatwerk schoonmaakwerk

Elk bouwproject en elke verbouwing of verhuizing is anders, maatwerk is daarom het uitgangspunt van onze eenmalige schoonmaak. De werkzaamheden worden in nauw overleg met u als opdrachtgever, op een voor u passend tijdstip uitgevoerd, zodat de (nieuwe) huurder of eigenaar dit object schoon kan betrekken. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Bij een eerste gesprek bij u op locatie inventariseren we de wensen op het gebied van bouw- of eenmalige schoonmaak en geven daarbij natuurlijk ook graag advies. U ontvangt daarna vrijblijvend een offerte.

 


 

Interesse in Bouw- en Eenmalige Schoonmaak of meer weten?

Wilt u weten wat Schoonmaakbedrijf De Rijn voor u kan betekenen als het gaat om bouw- en eenmalige schoonmaak? Laat uw gegevens dan achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 071 40 88 935.


  Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen.

   


   

  Andere schoonmaakdiensten

  Foto van dienst

  Reguliere schoonmaak

  Hoofddienst

   

  Foto van dienst

  Vloerreiniging

  Hoofddienst

   

  Foto van dienst

  Glasbewassing

  Hoofddienst

   

  Over Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Al meer dan 2 decennia reinigt en onderhoudt Schoonmaakbedrijf De Rijn diverse gebouwen. Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak van onder andere MKB, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Onze schoonmaakploegen zijn voornamelijk te vinden in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek, maar sluiten andere regio’s niet uit.

  U bepaalt hoe vaak u ons schoonmaakbedrijf nodig heeft en wilt inzetten. Dit kan incidenteel zijn, omdat er plotseling extra veel schoonmaakwerk ligt. Maar ook maandelijks, wekelijks of dagelijks. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

  Adequate aanpak

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door flexibiliteit en korte communicatielijnen binnen de organisatie. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon vanuit onze organisatie blijft nauw betrokken bij uw bedrijf. We weten wat er bij u speelt en kunnen daar snel en adequaat op inspringen. Heeft u behoefte aan extra handen, dan regelen we binnen een dag extra schoonmakers.

  Onze visie en missie

  Visie: We zorgen voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt.

  Missie: Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001. We leggen de lat hoog en monitoren het schoonmaakresultaat persoonlijk. Onze vaste pool van betrokken, ervaren medewerkers en een coachende stijl van leidinggevenden zorgen ervoor dat u geen omkijken hebt naar het schoonmaakwerk.

  Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door:

  • Flexibiliteit en korte communicatielijnen
  • Een vast aanspreekpunt binnen de organisatie
  • Een vertrouwde dienstverlening

  Scholengemeenschap

  Directeur

  Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door.

  Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

  Uw project op maat keurig schoon