Impressie foto

Sectoren

Verschillende sectoren waar wij werkzaam voor zijn

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

Foto van sector

Industrie

Waar hygiëne erg belangrijk is!

Het schoonmaken en onderhouden van de industriesector is een belangrijke klus. Veiligheid, kwaliteit en hygiëne zijn belangrijke speerpunten en deze nemen wij dan ook zeer serieus. In overleg bepalen wij samen met u welke apparaten en ruimtes schoon moeten en of hier speciale middelen voor nodig zijn. Wij pakken het zo aan dat uw werknemers geen last van ons ondervinden. Als er een productiestop nodig is doen wij dit zo ongemerkt en effectief mogelijk.

Foto van sector

MKB

Waar hygiëne erg belangrijk is!

Iedereen wil in een schoon, frisse en opgeruimde werkomgeving werken. Bij Schoonmaakbedrijf De Rijn zorgen wij dat uw medewerkers altijd in zo’n omgeving kunnen werken. Dit doen wij voor of na kantoortijden zodat iedereen door kan blijven werken. Het is naast de reguliere schoonmaak ook mogelijk om bijvoorbeeld bureaus en stoelen te verplaatsen voor een ingelaste bijeenkomst. De dossierkast nu eens grondig schoonmaken? In overleg met ons is vrijwel alles mogelijk.

Foto van sector

Onderwijs

Waar hygiëne erg belangrijk is!

Elke dag maken veel leerlingen/studenten veel gebruik van een onderwijsinstellingen. Wij zorgen voor een schone, representatieve en veilige onderwijsomgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt. Daartoe delen we onze kennis en ervaringen met de directie van de scholen: via het logboek en het overleg, maar ook in het dagelijkse persoonlijke contact.

Foto van sector

Sport

Waar hygiëne erg belangrijk is!

Sporten doet u het liefst in een frisse en schone omgeving. Dit geldt voor de sportschool, zwembad, maar ook de gymzaal van een school. Schoonmaakbedrijf De Rijn is ervaren in het schoonmaken van ruimtes in de sportsector. U kunt hierbij denken aan de volgende schoonmaakdiensten: reinigen van het sanitair, kleedkamers, ontvangstruimten, kantine en sportruimten.

Foto van sector

Verenigingen en Stichtingen

Waar hygiëne erg belangrijk is!

Schoonmaakbedrijf De Rijn is gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van verenigingen en stichtingen. Hierbij staat een prettige en adequate communicatie centraal. Alle handelingen die we ondernemen gaan met u in overleg.  Bij schoonmaakbedrijf de Rijn is schoon gewoon.

Foto van sector

Zorg

Waar hygiëne erg belangrijk is!

Bij zorginstellingen is hygiëne van groot belang. Zeker in het gezondheidscentra of verzorgingstehuizen waar mensen verblijven wegens gezondheidsproblemen. Naast het schoonmaken zorgen wij ook dat de patiënten zich om hun gemak voelen met ons om hen heen. Dit is samen met de hygiëne erg belangrijk. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij hoe we in bepaalde situaties moeten handelen op een gastvrije manier. Op deze manier ervaren belanghebbenden onze diensten binnen de zorgsector als prettig en gastvrij.

Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

Uw project op maat keurig schoon