De Hooge Krocht 26, 2201 TX Noordwijk

Impressie foto

Diensten

Verschillende schoonmaakdiensten die wij leveren

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

Foto van dienst

Reguliere schoonmaak

Hoofddienst

Onder reguliere schoonmaak verstaat Schoonmaakbedrijf De Rijn alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Bij een eerste gesprek gaan we rondom de tafel zitten om al uw wensen op het gebied van schoonmaakonderhoud te bespreken. Daarna zorgen wij ervoor dat u geen omkijken hebt naar het schoonmaakwerk. Wij ontzorgen u.

Foto van dienst

Bouwoplevering

Hoofddienst

Bij een nieuwbouwproject en renovatie is er genoeg te doen voor een schoonmaakbedrijf. Denk aan opruimen, sjouwen en het schoonmaken van alle elementen. Werk dat u anders zelf moet verrichten. Door dit uit te besteden aan Schoonmaakbedrijf De Rijn, kunt u zich op de bouwwerkzaamheden richten. Wij ontzorgen u tijdens het bouwproject van A tot Z.

Foto van dienst

Calamiteiten schoonmaak 24/7

Calamiteiten dienst

Het kan voorkomen dat u een schoonmaakbedrijf zo spoedig mogelijk nodig heeft. Dit is voor u al vervelend genoeg. Daarom maken wij het voor u zo makkelijk mogelijk. Denk hierbij aan het wegpompen van water na lekkage, schoonmaak na brandschade, schoonmaak en opruiming bij inbraakschade of stormschade. Voor deze diensten zijn wij 24/7 bereikbaar via de spoed service voor u beschikbaar.

Foto van dienst

Detachering schoonmaakpersoneel

Overige dienst

Bij Schoonmaakbedrijf De Rijn werken wij met vaste, gemotiveerde medewerkers. Al ons personeel heeft een opleiding achter de rug om u van de beste schoonmaakservice te kunnen voorzien. Heeft voordeel voor u is dat wij opgeleid en ervaren personeel garanderen. We kunnen gemakkelijk opschalen of vervanging regelen bij zwangerschapsverlof, ziekte of ondersteuning tijdens drukte zijn.

Foto van dienst

Glasbewassing

Hoofddienst

Onze vakbekwame glazenwassers bewassen het glas van diverse gebouwen: VVE, winkels, scholen,  stichtingen, complete zorginstellingen en kantoorpanden. Dit kunnen we doen met of zonder telescoop, periodiek of op afroep, u bepaalt het. Laat uw ramen bewassen door Schoonmaakbedrijf De Rijn. Dan ziet uw locatie er altijd representatief uit.

Foto van dienst

Sanitair benodigdheden

Overige dienst

Schoonmaakbedrijf De Rijn levert ook de sanitaire voorzieningen op locatie. Onder sanitaire voorzieningen verstaan wij toiletpapier, papieren handdoeken, zeep, luchtverfrissers en dispensers. Op deze manier bent u altijd voorzien van een aangevulde en frisse sanitaire voorziening waar u zelf geen omkijken naar heeft.

Foto van dienst

Verhuur reinigingmachines

Overige dienst

Bij Schoonmaakbedrijf De Rijn maken wij gebruik van de beste kwaliteit reinigingsmachines. Het is ook mogelijk om deze machines te huren. Bij het verhuur van reinigingsmachines geven wij te allen tijde een handleiding mee en geven wij van tevoren een heldere uitleg. Op deze manier kunt u direct en veilig aan de slag. Bent u op zoek naar een schrobmachine, borstelmachine, waterstofzuiger of een andere apparaat? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Foto van dienst

Verzorging linnengoed

Overige dienst

Fris en schoon linnengoed draagt bij aan de kwaliteitseisen van veel bedrijven. Schoonmaakbedrijf verzorgt het linnengoed voor bungalowparken, restaurant, hotels en verzorgingstehuizen. Bij de verzorging van linnengoed staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Daarnaast letten wij ook op de duurzaamheid.

Foto van dienst

Vloerreiniging

Hoofddienst

Hoe beter u voor de vloer zorgt, hoe langer deze mooi en functioneel blijft. Vaak is regelmatig en vakkundig onderhoud een voorwaarde voor de garantie die uw leverancier heeft gegeven. Een verkeerde reiniging of onderhoudsbehandeling van uw kostbare vloer kan desastreuze gevolgen hebben. Dit kan leiden tot hoge kosten. Natuurlijk zorgt een verzorgde vloer ook voor een prettige leef/werkomgeving en een hogere mate van hygiëne. De door ons gebruikte machines, middelen en materialen zijn afgestemd voor het reinigen van diverse soorten vloeren. Wij voeren de werkzaamheden ook tijdens vakanties, 's avonds en in het weekend uit, wanneer het u uitkomt.

Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

Uw project op maat keurig schoon