Impressie foto

Diensten

Verschillende schoonmaakdiensten die wij leveren

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

Foto van dienst

Reguliere schoonmaak

Hoofddienst

Professioneel schoonmaakonderhoud zorgt voor een inspirerende werkomgeving waar u, uw personeel en klanten zich prettig in voelen. Een schone werkomgeving zorgt voor gezonder én productiever personeel en laat een goede (eerste) indruk achter bij uw klanten.

Lees verder

Foto van dienst

Bouwoplevering

Hoofddienst

Bij de oplevering van een nieuwbouwproject of renovatie, of na een verbouwing of verhuizing is het wel zo fijn dat het pand of de woning op een professionele wijze volledig wordt schoongemaakt. Vaak wordt het object enkel ‘bezemschoon’ opgeleverd, onze eenmalige (bouw)schoonmaak zorgt voor een echte frisse start!

Lees verder

Foto van dienst

Calamiteiten schoonmaak 24/7

Calamiteiten dienst

Het kan voorkomen dat u een schoonmaakbedrijf zo spoedig mogelijk nodig heeft. Dit is voor u al vervelend genoeg. Daarom maken wij het voor u zo makkelijk mogelijk. Denk hierbij aan het wegpompen van water na lekkage, schoonmaak na brandschade, schoonmaak en opruiming bij inbraakschade of stormschade.

Lees verder

Foto van dienst

Detachering schoonmaakpersoneel

Overige dienst

Bij Schoonmaakbedrijf De Rijn werken wij al jaren met vaste, gemotiveerde medewerkers. Al ons schoonmaakpersoneel heeft een opleiding achter de rug om in de beste schoonmaakservice te kunnen voorzien. Bij detachering garanderen wij dus opgeleid en ervaren schoonmaakpersoneel!

Lees verder

Foto van dienst

Glasbewassing

Hoofddienst

Om uw bedrijf of pand een schoon en net aanzien te geven mag u zeker het bewassen van het glas niet vergeten. Het lijkt zo eenvoudig, schoon is schoon, maar wij weten wel beter. Correcte glasbewassing is een vak apart. Naast dat de ramen lekker schoon en streeploos zijn, is het ook veel beter voor het behoud van het kozijnwerk.

Lees verder

Foto van dienst

Sanitair benodigdheden

Overige dienst

Onder sanitaire voorzieningen verstaan wij toiletpapier, papieren handdoeken, zeep, luchtverfrissers en dispensers. Er is natuurlijk niets vervelender dan dat u, uw personeel of klanten daarin onverwachts misgrijpen. Een continu aangevulde sanitaire voorziening is daarom een must.

Lees verder

Foto van dienst

Verhuur reinigingmachines

Overige dienst

Bij Schoonmaakbedrijf De Rijn maken wij gebruik van de beste kwaliteit reinigingsmachines. Het is ook mogelijk om deze machines te huren. Bij het verhuur van reinigingsmachines geven wij te allen tijde een handleiding mee en geven wij van tevoren een heldere uitleg. Op deze manier kunt u direct en veilig aan de slag.

Lees verder

Foto van dienst

Verzorging linnengoed

Overige dienst

Fris en schoon linnengoed draagt bij aan de kwaliteitseisen van veel bedrijven. Schoonmaakbedrijf verzorgt het linnengoed voor bungalowparken, restaurant, hotels en verzorgingstehuizen. Bij de verzorging van linnengoed staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Daarnaast letten wij ook op de duurzaamheid.

Lees verder

Foto van dienst

Vloerreiniging

Hoofddienst

Vloeren krijgen een hoop te verduren, daarom is vloeronderhoud van groot belang. Gebrekkig onderhoud leidt vaak tot hoge kosten. Ook gaat uw vloer minder lang mee door slijtage van vuil en vocht. Een schone vloer geeft glans aan uw kantoor- of bedrijfsruimte, een prettige leef/werkomgeving en een hogere mate van hygiëne.

Lees verder

Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

Uw project op maat keurig schoon