Impressie foto

Reguliere bedrijfsschoonmaak

✓ 20 jaar ervaring ✓ 24/7 calamiteiten schoonmaak ✓ Altijd op maat

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

20 jaar ervaring in bedrijfsschoonmaak van scholen, kantoren, winkelruimtes en bedrijfspanden.

Professionele bedrijfsschoonmaak zorgt voor een inspirerende werk- of winkelomgeving, zorgt voor gezonder én productiever personeel en laat een goede (eerste) indruk achter bij uw klanten. Ook zorgt een schone omgeving voor de benodigde hygiëne vereisten van bijv. een school, sportaccommodatie of zorginstelling. Kortom: Of u nu een bedrijfspand, winkel of kantoor heeft, het is zaak de bedrijfsschoonmaak op orde te hebben.

Actief in diverse sectoren

Schoonmaakbedrijf de Rijn verzorgt al 2 decennia lang de bedrijfsschoonmaak voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), industriesector, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties (sportscholen/zwembaden), verenigingen en stichtingen in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek. Veel bedrijven zijn al jaren vaste klant en zijn zeer te spreken over de kwaliteit en snelheid van onze schoonmaakdiensten.

De schoonmaakwerkzaamheden kunnen naar wens dagelijks, wekelijks of maandelijks worden verricht. Onze bedrijfsschoonmaak werkzaamheden bestaan o.a. uit stofzuigen en dweilen van werk- en leefruimtes, grondig reinigen van sanitaire ruimtes en keukens en het stofvrij maken van meubilair en werkplekken.

Reguliere bedrijfsschoonmaakReguliere bedrijfsschoonmaakReguliere bedrijfsschoonmaakReguliere bedrijfsschoonmaak

Duurzame bedrijfsschoonmaak

Bij Schoonmaakbedrijf de Rijn zijn we ons zeer bewust van milieu en veiligheid, daarom gebruiken we enkel de beste duurzame schoonmaakmaterialen en werken we met een ervaren team schoonmakers. U kunt er dus vanuit gaan dat we ons werk volgens hoge kwaliteitsnormen leveren. Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001 norm.

24/7 calamiteiten schoonmaak

Het kan voorkomen dat u een schoonmaakbedrijf zo spoedig mogelijk nodig heeft. Dit is voor u al vervelend genoeg, daarom maken wij het voor u zo makkelijk mogelijk en zijn wij 24/7 via onze spoedservice voor u beschikbaar. Via onze spoedservice zijn we onder andere beschikbaar voor het wegpompen van water na lekkage, schoonmaak na brandschade, schoonmaak en opruiming bij inbraakschade of stormschade, etc. Via onze speciale spoedlijn kunnen klanten ons eenvoudig bereiken.

Bent u nog geen klant bij Schoonmaakbedrijf de Rijn, dan zijn we u ook graag van dienst om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen.

Maatwerk bedrijfsschoonmaak

Elk bedrijf en elk pand is anders, maatwerk is daarom het uitgangspunt van onze schoonmaakwerkzaamheden. De betrokkenheid van onze medewerkers levert u een betere schoonmaakkwaliteit binnen het afgesproken budget, zij denken graag mee en waar mogelijk brengen zij verbeteringen aan in de schoonmaakplanning. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Bij een eerste gesprek bij u op locatie inventariseren we de wensen op het gebied van schoonmaakonderhoud en geven daarbij natuurlijk ook graag direct advies.

U ontvangt daarna vrijblijvend een offerte met het op maat gemaakte schoonmaakplan.

 


 

Interesse in Reguliere Bedrijfsschoonmaak of meer weten?

Wilt u weten wat Schoonmaakbedrijf De Rijn voor uw bedrijf kan betekenen als het gaat om reguliere bedrijf schoonmaak? Laat uw gegevens dan achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 071 40 88 935.


  Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen.

   


  Sectoren bedrijfsschoonmaak

  Industriesector: Het schoonmaken en onderhouden van de industriesector is een belangrijke klus. Veiligheid, kwaliteit en hygiëne zijn belangrijke speerpunten en deze nemen wij dan ook zeer serieus. In overleg bepalen wij samen met u welke apparaten en ruimtes schoon moeten en of hier speciale middelen voor nodig zijn. Wij pakken het zo aan dat uw werknemers geen last van ons ondervinden. Als er een productiestop nodig is doen wij dit zo ongemerkt en effectief mogelijk.

  Midden- en kleinbedrijf (MKB): Iedereen wil in een schone, frisse en opgeruimde werkomgeving werken. Bij Schoonmaakbedrijf De Rijn zorgen wij dat uw medewerkers altijd in zo’n omgeving kunnen werken. Dit doen wij voor of na kantoortijden zodat wij uw medewerkers niet in de weg lopen. Het is naast de reguliere schoonmaak ook mogelijk om bijvoorbeeld bureaus en stoelen te verplaatsen voor een ingelaste bijeenkomst. De dossierkast nu eens grondig schoonmaken? In overleg met ons is vrijwel alles mogelijk.

  Onderwijsinstellingen: Elke dag maken leerlingen/studenten veel gebruik van een onderwijsinstellingen, het is dus zaak dat het pand op periodieke basis schoongehouden wordt. Wij zorgen voor een schone, representatieve en veilige onderwijsomgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt. Daartoe delen we onze kennis en ervaringen met de directie van de scholen: Via het logboek en het overleg, maar ook in het dagelijkse persoonlijke contact.

  Sportscholen, zwembaden, etc.: Sporten doen uw bezoekers het liefst in een frisse en schone omgeving. Dit geldt voor de sportschool, zwembad, maar ook de gymzaal van een school. Schoonmaakbedrijf De Rijn is ervaren in het schoonmaken van ruimtes in de sportsector. U kunt hierbij denken aan de volgende schoonmaakdiensten: Reinigen van het sanitair, kleedkamers, ontvangstruimten, kantine en sportruimten.

  Verenigingen en stichtingen: Schoonmaakbedrijf De Rijn is gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van verenigingen en stichtingen. Hierbij staat een prettige en adequate communicatie centraal. Alle handelingen die we ondernemen gaan met u in overleg. Bij schoonmaakbedrijf de Rijn is schoon gewoon.

  Zorgsector: Bij zorginstellingen is hygiëne van groot belang. Zeker in het gezondheidscentra of verzorgingstehuizen waar mensen verblijven wegens gezondheidsproblemen. Naast het schoonmaken zorgen wij ook dat de patiënten zich om hun gemak voelen, dit is samen met de hygiëne erg belangrijk. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij hoe we, op een gastvrije manier, in bepaalde situaties moeten handelen. Op deze manier ervaren belanghebbenden onze diensten binnen de zorgsector als prettig en gastvrij.

   


  Over Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Al meer dan 2 decennia reinigt en onderhoudt Schoonmaakbedrijf De Rijn diverse gebouwen. Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele bedrijfsschoonmaak van onder andere MKB, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Onze schoonmaakploegen zijn voornamelijk te vinden in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek, maar sluiten andere regio’s niet uit.

  U bepaalt hoe vaak u bedrijfsschoonmaak nodig heeft en wilt inzetten. Dit kan incidenteel zijn, omdat er plotseling extra veel schoonmaakwerk ligt. Maar ook maandelijks, wekelijks of dagelijks. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

  Adequate aanpak

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door flexibiliteit en korte communicatielijnen binnen de organisatie. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon vanuit onze organisatie blijft nauw betrokken bij uw bedrijf. We weten wat er bij u speelt en kunnen daar snel en adequaat op inspringen. Heeft u behoefte aan extra handen, dan regelen we binnen een dag extra schoonmakers.

  Bedrijfsschoonmaak; visie en missie

  Visie: We zorgen voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt.

  Missie: Bij het uitvoeren van bedrijfsschoonmaak werken we volgens ISO 9001. We leggen de lat hoog en monitoren het schoonmaakresultaat persoonlijk. Onze vaste pool van betrokken, ervaren medewerkers en een coachende stijl van leidinggevenden zorgen ervoor dat u geen omkijken hebt naar het schoonmaakwerk.

  Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door:

  • Flexibiliteit en korte communicatielijnen
  • Een vast aanspreekpunt binnen de organisatie
  • Een vertrouwde dienstverlening

  Adviseur

  Leo Hazenoot

  Naar grote tevredenheid voert De Rijn op meerdere locaties al meer dan 15 jaar uiteenlopende werkzaamheden voor ons uit. Korte communicatielijn, flexibel, betrouwbaar personeel en prima kwaliteit.

  Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

  Uw project op maat keurig schoon