Impressie foto

Zwembad Aquamar is gereed voor gebruik

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

Begin 2017 is gestart met de bouw van een nieuw, duurzaam zwemcomplex in Katwijk, in plaats van het inmiddels 50 jaar oude zwembad Aquamar . Voor de schoonmaakwerkzaamheden is voor Schoonmaakbedrijf De Rijn gekozen als schoonmaakpartner. In de eerste plaats omdat Schoonmaakbedrijf De Rijn ervaring heeft met bouwopleveringen en ten tweede vanwege de kwaliteit van haar diensten. Schoonmaakbedrijf De Rijn reinigt namelijk al meer dan 2 decennia diverse gebouwen en is vandaag de dag nog steeds actief als een kwalitatief Schoonmaakbedrijf. 

Bouwoplevering

Tijdens de bouw van het nieuwe zwembad is Schoonmaakbedrijf De Rijn bijna dagelijks op het complex aanwezig geweest. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het schoonhouden van de bouwplaats en de bouwkeet. De laatste weken voor de bouwoplevering is De Rijn hard bezig geweest om het zwembadcomplex tot in de puntjes schoon te maken. Zoals de zwembaden, de tribune, de tegelwanden, het sanitair en de kleedruimtes. Verder zijn ook alle vloeren gereinigd waaronder vloeren van:

  • Beton
  • Tegels
  • Marmer
  • Pvc

Onze diensten

Schoonmaakbedrijf De Rijn is uw flexibele schoonmaakpartner. We bieden een complete pakket van diensten aan, wij ontzorgen u van schoonmaakzorgen van A tot Z. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neem met Schoonmaakbedrijf De Rijn contact op. Via de e-mail: info@schoonmaakbedrijfderijn.nl of neem contact met ons op via de telefoon: 071 40 889 35.

Wat moeten we bij u schoonmaken?

Als allround schoonmaakbedrijf zijn we multi-inzetbaar. We komen onder meer langs om:

  • De vloeren te schrobben en te onderhouden
  • Wij verzorgen glasbewassing (met of zonder telescoop)
  • Uw bouwproject opgeruimd achter te laten

Scholengemeenschap

Directeur

Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door!

Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

Uw project op maat keurig schoon