De Hooge Krocht 26, 2201 TX Noordwijk

Impressie foto

Zwembad Aquamar is gereed voor gebruik

Schoonmakers nodig?

Is Schoonmaakbedrijf De Rijn het juiste bedrijf voor u? Niet lullen, maar poetsen is ons motto. Het overtuigen van onze diensten doen wij graag op de plek waar u ons het best tot ons recht ziet komen: op de werkvloer. Maak vrijblijvend een afspraak en onze medewerkers laten vol trots zien waarom wij al meer dan 20 jaar meedraaien.

Begin 2017 is gestart met de bouw van een nieuw, duurzaam zwemcomplex in Katwijk, in plaats van het inmiddels 50 jaar oude zwembad Aquamar . Voor de schoonmaakwerkzaamheden is voor Schoonmaakbedrijf De Rijn gekozen als schoonmaakpartner. In de eerste plaats omdat Schoonmaakbedrijf De Rijn ervaring heeft met bouwopleveringen en ten tweede vanwege de kwaliteit van haar diensten. Schoonmaakbedrijf De Rijn reinigt namelijk al meer dan 2 decennia diverse gebouwen en is vandaag de dag nog steeds actief als een kwalitatief Schoonmaakbedrijf. 

Bouwoplevering

Tijdens de bouw van het nieuwe zwembad is Schoonmaakbedrijf De Rijn bijna dagelijks op het complex aanwezig geweest. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het schoonhouden van de bouwplaats en de bouwkeet. De laatste weken voor de bouwoplevering is De Rijn hard bezig geweest om het zwembadcomplex tot in de puntjes schoon te maken. Zoals de zwembaden, de tribune, de tegelwanden, het sanitair en de kleedruimtes. Verder zijn ook alle vloeren gereinigd waaronder vloeren van:

  • Beton
  • Tegels
  • Marmer
  • Pvc

Gratis schoonmaakbeurt!

Wenst u ook gebruik te maken van de diensten van Schoonmaakbedrijf De Rijn, dan hebben wij goed nieuws voor u. Als u het schoonmaakonderhoud van uw object door Schoonmaakbedrijf De Rijn voor minimaal 3 maanden laten verzorgen, dan krijgt u van ons een Nul-beurt helemaal gratis. Deze actie geldt vanaf 20 augustus t/m 7 september a.s. Heeft u vragen over de actie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de actie en de voorwaarden.

Onze diensten

Schoonmaakbedrijf De Rijn is uw flexibele schoonmaakpartner. We bieden een complete pakket van diensten aan, wij ontzorgen u van schoonmaakzorgen van A tot Z. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neem met Schoonmaakbedrijf De Rijn contact op. Via de e-mail: info@schoonmaakbedrijfderijn.nl of neem contact met ons op via de telefoon: 071 40 889 35.

Wat moeten we bij u schoonmaken?

Als allround schoonmaakbedrijf zijn we multi-inzetbaar. We komen onder meer langs om:

  • De vloeren te schrobben en te onderhouden
  • Wij verzorgen glasbewassing (met of zonder telescoop)
  • Uw bouwproject opgeruimd achter te laten

Scholengemeenschap

Directeur

Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door!

Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

Uw project op maat keurig schoon