Impressie foto

Schoonmaakbedrijf Wassenaar

✓ 20 jaar ervaring ✓ Vakbekwaam personeel ✓ 24/7 calamiteiten service

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

“OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONEEL SCHOONMAAKBEDRIJF WASSENAAR?
WIJ ZIJN AL MEER DAN 20 JAAR ACTIEF
IN WASSENAAR.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf Wassenaar? Schoonmaakbedrijf De Rijn verzorgt al meer dan 20 jaar de schoonmaak voor diverse bedrijven in de regio. Dat doen we voor midden- en kleinbedrijf (MKB), onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Naast regulieren schoonmaak van o.a. bedrijven, kantoren, scholen en instellingen in Wassenaar, zijn wij ook gespecialiseerd in vloeronderhoud, bouw- & eenmalige schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging.

Schoonmaakbedrijf Wassenaar; uw kantoor of (bedrijfs)pand volledig laten schoonmaken?

Heeft u een kantoor of (bedrijfs)pand in Wassenaar dat deels of volledig schoongemaakt moet worden? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wij kunnen de reguliere schoonmaak maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks voor u verzorgen. Vooraf bepaalt u welke schoonmaakwerkzaamheden u door ons wilt laten verzorgen en wat uw wensen en eisen zijn. Op basis daarvan brengen wij advies uit en maken een op maat gemaakt schoonmaakplan. De schoonmaakwerkzaamheden doen wij trouwens buiten kantoortijden zodat uw werknemers ongestoord hun werk kunnen doen.

» Meer over Reguliere Schoonmaak

Professionele vloerreiniging: Uw vloer weer als nieuw!

Schoonmaakbedrijf de Rijn staat voor u klaar als het gaat om vakkundige periodieke vloerreiniging van uw pand of kantoor in Wassenaar. Of het nu gaat om verzegelen, impregneren & oliën, kristalliseren, droog of nat shamponeren. We hebben ervaring met en onderhouden alle type intensief belopen vloeren. U kunt daarbij denken aan Linoleum, Marmoleum, PVC, Vinyl en Synthetisch rubber, hout- en kurkvloeren, alle kalkhoudende natuursteen vloeren (Marmer, Travertin, etc) en zachte vloeren. We gebruiken enkel de beste duurzame schoonmaakmaterialen en vakbekwaam personeel.

» Meer over Vloerreiniging

Bouwschoonmaak of eenmalige schoonmaak naar een verhuizing?

Bij de oplevering van een nieuwbouwproject, of na een verbouwing, renovatie of verhuizing in Wassenaar is het wel zo fijn dat het pand of de woning eenmalig op een professionele wijze grondig wordt schoongemaakt. Vaak wordt het object enkel ‘bezemschoon’ opgeleverd, de eenmalige (bouw)schoonmaak van Schoonmaakbedrijf de Rijn zorgt voor een echte frisse start!

» Meer over Bouw- & eenmalige schoonmaak

Specialist in Glasbewassing & Gevelreiniging

Uw pand in Wassenaar is het visitekaartje van uw onderneming. Daarom wilt een schoon en representatief gebouw. Bij Schoonmaakbedrijf De Rijn hebben wij vakbekwame glazenwassers en gevelreinigers in dienst die uw pand er weer representatief uit laten zien. We zorgen voor blinkende en streeploze ramen, zowel binnen als buiten, en verwijderen alg, mos of zelfs graffiti van uw pand. Ook glasbewassing en gevelreiniging van uw pand in Wassenaar kunt u periodiek aan ons uitbesteden. We nemen graag de wensen met u door.

» Meer over Glasbewassing & Gevelreiniging

Duurzaam Schoonmaakbedrijf Wassenaar

Bij Schoonmaakbedrijf de Rijn zijn we ons zeer bewust van milieu en veiligheid, daarom gebruiken we enkel de beste duurzame schoonmaakmaterialen en werken we met een ervaren team schoonmakers. U kunt er dus vanuit gaan dat we ons werk volgens hoge kwaliteitsnormen leveren. Bij het uitvoeren van onze dienstverlening in Wassenaar werken we volgens ISO 9001 norm.

24/7 calamiteiten schoonmaak

Het kan voorkomen dat u een schoonmaakbedrijf zo spoedig mogelijk nodig heeft voor uw pand in Wassenaar. Dit is voor u al vervelend genoeg, daarom maken wij het voor u zo makkelijk mogelijk en zijn wij 24/7 via onze spoedservice voor u beschikbaar. Via onze spoedservice zijn we onder andere beschikbaar voor het wegpompen van water na lekkage, schoonmaak na brandschade, schoonmaak en opruiming bij inbraakschade of stormschade, etc. Via onze speciale spoedlijn kunnen klanten ons eenvoudig bereiken. Bent u nog geen klant bij Schoonmaakbedrijf Wassenaar, dan zijn we u ook graag van dienst om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen.

 


 

Adviesgesprek of een offerte?

Wilt u meer informatie over één van onze schoonmaakdiensten in Wassenaar? U kunt contact opnemen door ons te bellen op 071 40 88 935 of onderstaand contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en denken graag mee in een maatwerk oplossing voor uw pand of kantoor in Wassenaar.
   


   

  Over Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Al meer dan 2 decennia reinigt en onderhoudt Schoonmaakbedrijf De Rijn diverse gebouwen. Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak van onder andere MKB, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Onze schoonmaakploegen zijn voornamelijk te vinden in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek, maar sluiten andere regio’s niet uit.

  U bepaalt hoe vaak u ons schoonmaakbedrijf nodig heeft en wilt inzetten. Dit kan incidenteel zijn, omdat er plotseling extra veel schoonmaakwerk ligt. Maar ook maandelijks, wekelijks of dagelijks. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

  Adequate aanpak

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door flexibiliteit en korte communicatielijnen binnen de organisatie. Bij Schoonmaakbedrijf Wassenaar heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon vanuit onze organisatie blijft nauw betrokken bij uw bedrijf. We weten wat er bij u speelt en kunnen daar snel en adequaat op inspringen. Heeft u behoefte aan extra handen, dan regelen we binnen een dag extra schoonmakers.

  Schoonmaakbedrijf Wassenaar: visie en missie

  Visie: We zorgen voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt.

  Missie: Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001. We leggen de lat hoog en monitoren het schoonmaakresultaat persoonlijk. Onze vaste pool van betrokken, ervaren medewerkers en een coachende stijl van leidinggevenden zorgen ervoor dat u geen omkijken hebt naar het schoonmaakwerk.

  Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door:

  • Flexibiliteit en korte communicatielijnen
  • Een vast aanspreekpunt binnen de organisatie
  • Een vertrouwde dienstverlening

  Scholengemeenschap

  Directeur

  Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door!

  Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

  Uw project op maat keurig schoon