Impressie foto

Zorgcentrum te Leiden

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.


In opdracht van een Zorgcentrum te Leiden hebben wij ervoor gezorgd dat een gehele woonafdeling in één keer grondig is gereinigd en gedesinfecteerd.

Er is gebruik gemaakt van middelen die uitsluitend zijn toegelaten door Ctgb en opgenomen zijn in de lijst van het GGD voor veilige desinfectiemiddelen. O.a. reinigingsspray op basis van alcohol en wegwerp alcoholdoekjes. Deze middelen bestrijden virussen en kunnen in zorginstellingen worden toegepast.

Grote elementen zijn met een desinfectiemiddel gedesinfecteerd. Voor tast-, en contactpunten is ervoor gekozen om deze met de wegwerp doekjes te desinfecteren om verplaatsing van bacteriën en virussen te voorkomen.

Zorgcentrum te Leiden: Wij zijn zeer tevreden over de grote schoonmaak. Er is goed schoongemaakt en het overleg was ook prima. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Wat moeten we bij u schoonmaken?

Als allround schoonmaakbedrijf zijn we multi-inzetbaar. We komen onder meer langs om:

  • De vloeren te schrobben en te onderhouden
  • Wij verzorgen glasbewassing (met of zonder telescoop)
  • Uw bouwproject opgeruimd achter te laten

Zorgcentrum

te Leiden

Wij zijn zeer tevreden over de grote schoonmaak. Er is goed schoongemaakt en het overleg was ook prima. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

Uw project op maat keurig schoon