Impressie foto

Hotel in Noordwijk schoon opgeleverd

Diverse schoonmaakwerkzaamheden

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

“Keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat het hotel
helemaal spik en span is voor de opening”

Noordwijk is een hotel rijker! Twee jaar lang is er hard gewerkt om twee bestaande gebouwen om te toveren naar een luxe appartementenhotel van hoge kwaliteit. En dit is zeker gelukt! Het hotel bestaat uit 24 appartementen, deze variëren van knusse studio’s tot luxueus loft. Allen voorzien van eigen keuken en zithoek, comfortabele badkamer, hoge kwaliteit bedden en smaakvolle meubels.

De Rijn Schoonmaakdiensten is vanaf het begin zeer betrokken geweest bij het hotel en heeft verscheidenen werkzaamheden voor hen uit mogen voeren. Zo was Schoonmaakbedrijf de Rijn o.a. verantwoordelijk voor de schoonmaak van de bouwkeet en het sanitair, opruimwerkzaamheden, glasbewassing en het uitvoeren van de opleveringsschoonmaak.

Ons hechte en ervaren team van schoonmakers hebben samen keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat het hotel helemaal spik en span is voor de opening in juli.

Wat moeten we bij u schoonmaken?

Als allround schoonmaakbedrijf zijn we multi-inzetbaar. We komen onder meer langs om:

  • De vloeren te schrobben en te onderhouden
  • Wij verzorgen glasbewassing (met of zonder telescoop)
  • Uw bouwproject opgeruimd achter te laten

Scholengemeenschap

Directeur

Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door!

Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

Uw project op maat keurig schoon