Impressie foto

Kvik Leiden- Leiderdorp opleveringsschoonmaak

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

De Deense keukenfabrikant Kvik heeft De Rijn Schoonmaakdiensten B.V ingeschakeld om haar vernieuwde Deense designwinkel in Leiden-Leiderdorp schoon op te leveren voor de heropening.

Met een team professionele schoonmakers heeft De Rijn Schoonmaakdiensten B.V ervoor gezorgd dat het gebouw gereed is voor heropening. We voerden hiervoor de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

  • Het geheel reinigen van het gebouw
  • Het geheel stof vrijmaken van de inventaris.

De winkel wordt sinds 1 april geleid door de trotse franchisenemer Gerda Pieterse die de vestiging onlangs overnam van de vorige eigenaar. De winkel beschikt over het volledige assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten.

Kvik staat bekend om het duurzame Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De vernieuwde winkel in Leiderdorp is één van de 28 vestigingen in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.

We wensen de nieuwe eigenaar veel succes!

 

 

Wat moeten we bij u schoonmaken?

Als allround schoonmaakbedrijf zijn we multi-inzetbaar. We komen onder meer langs om:

  • De vloeren te schrobben en te onderhouden
  • Wij verzorgen glasbewassing (met of zonder telescoop)
  • Uw bouwproject opgeruimd achter te laten

Scholengemeenschap

Directeur

Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door!

Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

Uw project op maat keurig schoon