Impressie foto

Vloerreiniging

✓ Specialist in alle type vloeren ✓ Vakbekwaam personeel ✓ 24/7 calamiteiten service

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf De Rijn is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of een offerte.

“Professionele vloerreiniging:
Uw bestaande vloer telkens weer als nieuw
door periodiek vloeronderhoud.”

Vloeren krijgen een hoop te verduren, daarom is vloeronderhoud door professionele vloerreinigers op periodieke basis van groot belang. Gebrekkig onderhoud leidt vaak tot hoge kosten, ook gaat uw vloer minder lang mee door slijtage van vuil en vocht. Kies daarom voor vloerreiniging door Schoonmaakbedrijf de Rijn, want de schone vloer die wij opleveren geeft glans aan uw pand, zorgt voor een prettige leef/werkomgeving en een hogere mate van hygiëne.

Vaak is regelmatig en vakkundig onderhoud een voorwaarde voor de garantie die uw leverancier heeft gegeven. Natuurlijk staat Schoonmaakbedrijf de Rijn voor u klaar als het gaat om vakkundige periodieke vloerreiniging, ook tijdens vakanties, ’s avonds en in het weekend. Dat doen we namelijk al 2 decennia lang voor uiteenlopende sectoren in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek. U kunt daarbij denken aan onderwijsinstellingen, sportscholen, zwembaden, kantoren, winkels en zorginstellingen.

De juiste reiniging voor elk type vloer

Of het nu gaat om verzegelen, impregneren & oliën, kristalliseren, droog of nat shamponeren. We hebben ervaring met en onderhouden alle type intensief belopen vloeren. U kunt daarbij denken aan Linoleum, Marmoleum, PVC, Vinyl en Synthetisch rubber, hout- en kurkvloeren, alle kalkhoudende natuursteen vloeren (Marmer, Travertin, etc) en zachte vloeren. Heeft uw pand meerdere type vloeren die eigen onderhoud nodig hebben, dan is dat dus geen probleem. U kunt er vanuit gaan dat we uw vloer met de grootste zorg en de beste materialen weer als nieuw maken!

 

Calamiteiten of eenmalige schoonmaak

Het kan voorkomen dat u een schoonmaakbedrijf zo spoedig mogelijk nodig heeft. Dit is voor u al vervelend genoeg, daarom maken wij het voor u zo makkelijk mogelijk en zijn wij 24/7 via onze spoedservice voor u beschikbaar. Via onze spoedservice zijn we onder andere beschikbaar voor waterschade of brandschade aan uw vloer. Via onze speciale spoedlijn kunnen klanten ons eenvoudig bereiken. En bent u nog geen klant bij Schoonmaakbedrijf de Rijn, dan zijn we u ook graag van dienst om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen. Naast calamiteiten schoonmaak kunt u Schoonmaakbedrijf de Rijn trouwens ook éénmalige inhuren voor bijvoorbeeld vloerreiniging bij een bouwoplevering.

Duurzaam schoonmaken

Bij Schoonmaakbedrijf de Rijn zijn we ons zeer bewust van milieu en veiligheid, daarom gebruiken we voor vloeronderhoud enkel de beste duurzame schoonmaakmaterialen en werken we met een ervaren team schoonmakers. U kunt er dus vanuit gaan dat we ons werk volgens hoge kwaliteitsnormen leveren. Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001 norm.

Maatwerk schoonmaakwerk

Elke vloer en elk pand of de bestemming ervan is anders, maatwerk is daarom het uitgangspunt van onze schoonmaakwerkzaamheden. Wij reinigen uw vloer grondig op deskundige en zorgvuldige wijze zodat deze er weer als nieuw uitziet. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Bij een eerste gesprek bij u op locatie inventariseren we de wensen op het gebied van vloerreiniging en geven daarbij natuurlijk ook graag direct advies. U ontvangt daarna vrijblijvend een offerte met het op maat gemaakte schoonmaakplan.

 


 

Interesse in Vloerreiniging of meer weten?
Laat uw gegevens hieronder achter.

Wilt u weten wat Schoonmaakbedrijf De Rijn voor u kan betekenen als het gaat om Vloerreiniging? Laat uw gegevens dan achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 071 40 88 935.


  Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen.

   


   

  Andere schoonmaakdiensten

  Foto van dienst

  Reguliere schoonmaak

  Hoofddienst

   

  Foto van dienst

  Glasbewassing

  Hoofddienst

   

  Foto van dienst

  Bouwoplevering

  Hoofddienst

   

  Over Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Al meer dan 2 decennia reinigt en onderhoudt Schoonmaakbedrijf De Rijn diverse gebouwen. Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak van onder andere MKB, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Onze schoonmaakploegen zijn voornamelijk te vinden in de regio’s (Leidse) Rijn en de Duin- en Bollenstreek, maar sluiten andere regio’s niet uit. U bepaalt hoe vaak u ons schoonmaakbedrijf nodig heeft en wilt inzetten. Dit kan incidenteel zijn, omdat er plotseling extra veel schoonmaakwerk ligt. Maar ook maandelijks, wekelijks of dagelijks. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

  Adequate aanpak

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door flexibiliteit en korte communicatielijnen binnen de organisatie. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon vanuit onze organisatie blijft nauw betrokken bij uw bedrijf. We weten wat er bij u speelt en kunnen daar snel en adequaat op inspringen. Heeft u behoefte aan extra handen, dan regelen we binnen een dag extra schoonmakers.

  Onze visie en missie

  Visie: We zorgen voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt.

  Missie: Bij het uitvoeren van onze dienstverlening werken we volgens ISO 9001. We leggen de lat hoog en monitoren het schoonmaakresultaat persoonlijk. Onze vaste pool van betrokken, ervaren medewerkers en een coachende stijl van leidinggevenden zorgen ervoor dat u geen omkijken hebt naar het schoonmaakwerk.

  Schoonmaakbedrijf De Rijn

  Schoonmaakbedrijf De Rijn kenmerkt zich door:

  • Flexibiliteit en korte communicatielijnen
  • Een vast aanspreekpunt binnen de organisatie
  • Een vertrouwde dienstverlening

  Scholengemeenschap

  Directeur

  Altijd op tijd, schoon en superflexibel. De Rijn is al jaren ons schoonmaakbedrijf en zal dat ook de komende jaren blijven, ga zo door.

  Wat u ook zoekt, wij kunnen u helpen

  Uw project op maat keurig schoon